Kesklinna lasteaed tähistas 39. sünnipäeva

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kesklinna lasteaia sünnipäevapeol käisid esinemas Kuninga tänava põhikooli lapsed.
Pärnu Kesklinna lasteaia sünnipäevapeol käisid esinemas Kuninga tänava põhikooli lapsed. Foto: Erakogu

Pärnu Kesklinna lasteaia Naaskelnokad, Pokud, Metstötsid, Päevakoerad, Lepatriinud ja Naerupuud rõõmustasid, sest lasteaed pidas sünnipäevapidu.


Pidu juhtis Lepatriinu, kes viis sünnipäevalised rongkäigule, mängima, omatehtud kingitusi jagama ja lõpuks maasikakooki sööma.  

Lasteaia juhataja Maire Lulla avaldas kiitust kogu lasteaia meeskonnale suurepärase koostöö eest lastevanemate ja kooliga. Ta tõstis esile juhataja asetäitja Monika Lembergi, majandusjuhataja Ave Väliste ja tervishoiutöötaja Ülle Remmeli järjekindlust põhiväärtuste arendamisel koostöös töötajate ja vanematega.

Lulla tunnustas õpetaja Katrin Hilduneni ja õpetaja Inna Rõbakovat kõrghariduse omandamise puhul, õpetaja Tiia Põldme kõrgemale ametijärgule atesteerimist ja õpetaja Margit Tõhki raamatu „Metstötsi rajad” kirjutamise eest.

Lasteaia juhataja hindas kõrgelt Tallinna pedagoogilise seminari üliõpilaste praktika juhendamist, kiidusõnu kuulsid õpetajad Marge Vask, Kiira Kurik, Inna Rõbakova ja Roosa Toomlaid. “Kogu personali usin õppimine ja teadmiste rakendamine laste arengu toetamisel väärib tunnustust,” ütles Lulla.

Hoole ja pühendumise eest said lasteaia tänukirja kokad Galina Bõstrova ja Ellen Selline.

Avaldati kiitust lapsevanem Elen Kihlile hoolekogu tulemusliku eestvedamise eest ja vanematele, kes on kaasa aidanud laste õuesõppe keskkonna kujundamisel: ehitanud mänguauto ja liiklusväljaku, ostnud autod ja rattad.

Kesklinna lasteaed tunnustas Pärnu Kuninga tänava põhikooli toetust pedagoogide täiendavate koolitusvõimaluste loomisel ja haridusnõunik Urve Krause nõustamist Kesklinna lasteaias.

Lasteaia sünnipäevakülalised olid Kuninga kooli 3. klassi õpilased, lasteaia Pokude rühma vilistlased, õpetaja Katrin Kurvits, muusikaõpetaja Reet Jürima, õppealajuhataja Liina Õmblus ja direktor Urve Krause.

Krause andis lasteaiale Kuninga kooli tänukirja tulemusliku koostöö ja pikaajalise kõrgetasemelise laste ettevalmistuse eest kooliks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles