Rootslased kinkisid Lõpe lastele mänguväljaku

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oskarshamni gümnaasium kinkis Lõpe mudilastele mänguväljaku.
Oskarshamni gümnaasium kinkis Lõpe mudilastele mänguväljaku. Foto: Erakogu

Eile avas Oskarshamni gümnaasium Pärnumaal Lõpel lõbusate atraktsioonidega mänguväljaku ja tänulikud Lõpe kooli õpilased andsid koos külalistega Rootsist väikese kontserdi.
 

“Alles eelmisel kevadel külma ja tuulise ilmaga olime rõõmsalt tunnistajateks Oskarhamni gümnaasiumi tööstusprogrammi õpilaste valmistatud rulapargi avamisele Lõpe külas, nüüd oli jälle rõõmustamiseks põhjust,” ütles Lõpe põhikooli õpetaja Merike Pikkmets.

Mänguväljaku üles sättimine võttis mitu päeva aega, külalised tutvusid samal ajal kohaliku kooli ja ümbrusega. Koos toimus lõbus inglise keele tund, millest oli keelepraktikaks palju abi.

“Võib öelda, et Lõpe külast ja Oskarhamnist on head sõbrad saanud,” sõnas Pikkmets. “Soe tunne on, kui mõtled, et sellist pisitillukest paigakest on nii kaugel märgatud. Kindlasti on meie küla mudilased väga rõõmsad mänguväljaku üle, mis püsib kaua, kui oskame hinnata tehtu väärtust.”
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles