Endine kõrge politseiametnik jäi altkäemaksu võtmises süüdi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Suur.
Gunnar Suur. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tallinna ringkonnakohus jättis muutmata endise kõrge politseiametniku Gunnar Suure süüdimõistmise korduvas altkäemaksu võtmises.


Ringkonnakohus ei rahuldanud kaitsja Janno Kuuse kaebust, milles ta taotles Suure (42) õigeksmõistmist kogu süüdistuse ulatuses, vahendas ERRi uudisteportaal.

Jaanuaris karistas Pärnu maakohus Suurt tingimisi kolmeaastase vangistusega ja määras talle niisama pika katseaja. Ühtlasi peab Suur tasuma riigituludesse esimese astme kuriteo eest 10 875 krooni sundraha.

Kunagine Pärnu prefektuuri korrakaitseosakonna ülemkomissar, Lõuna prefektuuri nõunik ja julgestuspolitsei ülemkomissar Suur ei ole end korduvas altkäemaksu võtmises süüdi tunnistanud.

Süüdistuse järgi andsid AS Hansa Liising Eesti Lääne regiooni endine juhataja ja praegune kindlustusfirma RSA partnersuhete juht Joel Mitt ning ööklubide Atlantis ja Sunset ning restorani Subboteja juht Olga Aasav Suurele altkäemaksu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles