Pärnu uus staadion peaks valmima 2015. aasta suvel

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline hakkab tulevikus välja nägema vana Kalevi staadionihoone asemele kerkiv uus staadionihoone 1500 istekohaga tribüünil.
Selline hakkab tulevikus välja nägema vana Kalevi staadionihoone asemele kerkiv uus staadionihoone 1500 istekohaga tribüünil. Foto: Ardi Truija

Praeguste plaanide kohaselt alustatakse Pärnu staadioni ehitustöödega tänavu sügisel ja siis on uus staadion tuleva aasta suvel valmis.

Kõik eeltööd on tehtud ja kokkulepped olemas, vaid rahast rääkimine teeb linnajuhid pisut murelikuks, sest objekti maksumus pole veel teada, vahendasid ERRi teleuudised.

Linnapea Toomas Kivimägi lubas 2015. aasta keskpaigaks uut staadioni juba aasta eest ja nüüd tõdeb, et kõik kokkulepped on olemas, aga üks suur küsimärk on jäänud – nimelt raha.

"Aprilli alguses soovime välja kuulutada riigihanke ehituse peale ja hiljemalt juuni alguseks on selgus majas selle kõige suurema küsimuse osas: mis ehitus maksma läheb. Selle aasta eelarves oleme ette näinud 1,8 miljonit eurot. Sellest siis 1,3 miljonit eurot on linna raha ja 0,5 miljonit eurot on riigi raha. Kokku oleme staadioni rajamiseks kavandanud 4 miljonit eurot," rääkis Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles