Kadetid viisid Paikuse noored kainerisse ja mängima

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse noored veetsid politseikadettide ärgitamisel aega paintball'i mängides.
Paikuse noored veetsid politseikadettide ärgitamisel aega paintball'i mängides. Foto: Erakogu

SKA politsei- ja piirivalvekolledži Paikuse kooli kadetid Mihkel Mölder ja Anni Tuulmägi viisid Paikuse valla noored tutvuma kainestuskambriga ja organiseerisid seejärel neile õhtu orienteerumise ja paintball'iga.

Kadetid kutsusid projekti “Vaba aeg ilma alkoholi ja tubakata” raames kokku Paikuse noored, lasid neil täita küsimustikud oma hobide, huvitegevuse ning alkoholi ja tubaka tarbimise harjumuste kohta ja sõidutasid nad seejärel Pärnu kainestuskambrisse. Politseileitnant Imre Veber pidas seal noortele teemakohase loengu ning tutvustas kainestusmaja elu-olu ja tegemisi.
 
“Kõik osalejad said proovida, kuidas näeb välja alkoholijoobe tuvastamine,” ütles Paikuse kooli kadett Mihkel Mölder.

Paikusel ootas noori orienteerumisrada. Paikuse kooli kadeti Anni Tuulmägi kirjelduse kohaselt tuli rajal tähelepanelikult tutvuda alkoholi-, tubaka- ja vesipiibuteemaliste materjalidega, mis igasse kontrollpunkti üles olid pandud.
 
Orienteerumisraja viimane punkt oli Reiu puhkekeskus, kus mängiti sportlikku-meelelahutuslikku paintball’i. Instruktori juhendamisel läbiti kiire ohutustehnika kursus, tutvuti relvadega ja asuti mängima.

Kadettide ütlust mööda said õhtu lõpus kõik osalejad premeeritud, samuti sai igaüks voldiku, kuhu on kokku kogutud õpilaste jaoks vaba aja veetmise võimalused Paikusel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles