Kuninga tänava kooli käsitööpäev möödus meisterdades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kuninga tänava põhikooli käsitööpäev.
Pärnu Kuninga tänava põhikooli käsitööpäev. Foto: Marika Hoolma

Eile korraldas Pärnu Kuninga tänava põhikool sombuse ilma kiuste kaheksanda käsitööpäeva, mis koliti hoovist siseruumidesse vihmavarju.

Käsitööpäeva ühe korraldaja Elje Lõhmuse sõnutsi loodeti algul õpitube vabas õhus korraldada, kuid vihm sundis lapsed tubaseks ja meisterdajatest olid tulvil kõik koolimaja keldrikorruse koridorid ja sopid.

Vapramad, näiteks näomaalijad, jäid isegi sajuga õue puude varju tööd tegema ning nende leti taga lookles pikk järjekord lastest, kes endale värvilist maalingut soovisid.

Menukaks osutusid kõik õpitoad. Juhendajate käe all sai muu hulgas proovida puulõiget, viltimist, liivapiltide meisterdamist, kivimosaiigi ja märkide valmistamist.

Hoovis oli avatud kohvik, kus pakkusid suupoolist Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilased.

Peale Kuninga tänava kooli osalesid käsitööpäeval Pärnu Kunstide maja, Raeküla gümnaasium, Rääma põhikool, Pärnu väike vabakool, Paikuse põhikool, Häädemeeste keskkool ja Juurikaru põhikool. (PP)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles