"Põrgupõhja" algab Pärnu-Jaagupist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõjalis-sporlikul võistlusel "Põrgupõhja retk" tuleb võistlejail täita erinevaid ülesandeid.
Sõjalis-sporlikul võistlusel "Põrgupõhja retk" tuleb võistlejail täita erinevaid ülesandeid. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Relvastatud võitluse liidu võitlejatele ja ülejäänud metsavendadele pühendatud sõjalis-sportlik võistlus "Põrgupõhja retk 2010" algab 8. juulil Pärnu-Jaagupist ja lõpeb ligi 100 kilomeetri pikkuse marsruudi läbimise järel Eidaperes.

Pärnumaa Halinga vallavalitsus paneb oma territooriumil parimale ülesannete lahendajale välja eriauhinna.

Retke läbinuid ootavad sihtkohas Raplamaal Eidaperes sellekohane tunnistus ja kaelaraha, kolme esimest võistkonda aga hinnalised kingitused.

Võistluste kolmandal päeval avatakse Eidaperes põhilaagris teemanäitus ja vabadusvõitlejate kokkutulek ning Rapla teatritegemise selts ja sõjaajalooklubi Frontline annavad vabaõhuetenduse.

"Põrgupõhja" retk toimub 12. korda, tänavuse võistluse korraldavad kodanikualgatuse selts koostöös Kaitseliidu Pärnu- ja Raplamaa malevaga ning Halinga vallavalitsus. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles