Vargad tegutsesid maal ja linnas

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Möödunud ööpäeval registreeris politsei Pärnumaal viis vargust, sealjuures tunnevad vargad nagu harakad huvi kõige vähegi väärtusliku vastu.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Tuuli Härsoni teatel murti ajavahemikul 30. juunist 1. juulini sisse Tori vallas Kuiaru külas talumajja ja garaaži ning varastati tabalukk, pronksist portree, veenõu ja elektrijuhet. Vargusega põhjustatud rahaline kahju on 3900 krooni.

Samal ajal käidi sees Pärnu linnas Seedri tänaval seisnud reisibussis, kust pikanäpumees viis kaasa GPS-seadme ekraani, fliisi ja alkoholi. Vargusega põhjustatud kahju on 24 683 krooni.
Kolmapäeval, 30. juunil kella 21 ajal varastati Pärnu linnas meesterahvalt rahakott. Kannatanu teatel on kahju 8837 krooni.

Kolmapäeva öösel lõhuti aga Tahkuranna vallas Uulu külas kaubiku aknaklaas ja varastati GPS-seade, autoraadio ning kõlar. Kahju on 17 940 krooni.

Ajavahemikul 24.-30. juunini varastati Surju vallas Metsaääre külas eramust ehitusmaterjale: põrandalaudu, tuuletõkkeplaati, kivivilla, prusse ning väikemaid ehitustarvikuid. Samuti viis varas kaasa grammofoni ja mp3-mängija. Kannatanu hindab kahju suuruseks 13 700 krooni.

Kõigi varguste kohta on algatatud kriminaalmenetlus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles