20 pilti: Relsirallijad hakkavad Pärnus kiirendama

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel Viljandist alanud relsiralli jõuab täna kella 15-16 paiku Pärnusse ja  viimasel etapil toimub kiirendusvõistlus, millele saab kaasa elada Pärnu raudteejaama juures.

14 võistkonda dresiinidel alustas teekonda hommikul.  Päeva jooksul tehti pikemaid peatusi Võhma, Türi ja Lelle raudteejaamas. Seal toimusid ka meeleolukad lisakatsed, kus tiimidel tuli rallist allesjäänud ramm ja nutikus proovile panna. Lisakatseid korraldab näitlejatest koosnev militsionääride ekspertgrupp.  

Esimese rallipäeva kuumust aitasid hajutada Oisu pritsumehed, kes käisid võistlejaid teekonnal kastmas.

Pikemates peatuskohtades tervitab võitlejaid ja publikut puhkpilliorkester, lastel on võimalus kohtuda klouniga, kes õhupallidest vahvaid loomi kokku keerutab.

Igasse võistkonda kuulub 15 liiget, kellest kuus sõidab korraga dresiinil ja pumpab selle käte jõul liikuma. Dresiinid liiguvad kiirusega 15-20 km/h. Ülesõidukohtadel on võistlejate vahetus, et rallitajatele puhkuseks aega anda.

Laupäeva hommik algas rallitiimide jaoks sobivalt sombuse ilmaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles