McDonald's avab Pärnus söögikoha septembris

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonalds`i kiirsöögikoht. Foto on illustreeriv
McDonalds`i kiirsöögikoht. Foto on illustreeriv Foto: AP / Scanpix

Maltal ja Baltimaades McDonald'si kiirtoidukohtade tegevuslitsentsi omav Premier Capital Ltd avab Pärnus esimese McDonald'si söögikoha tänavu septembri teises pooles.

McDonald'si Eesti operaatorfirma Premier Restaurants Eesti AS pidi Eestis sel aastal avama kolm uut söögikohta. Aprilli lõpul avas firma kiirtoidukoha Tallinnas Ülemiste kaubanduskeskuses, detsembris teeb kavakohaselt uksed lahti McDonald'si teine söögikoht Tartus.

McDonald's Eesti ärijuht Tomasz Nawrocki ütles BNSile, et Via Baltica uue ümbersõidutee lähedale aadressile Tallinna maantee 74 rajatava Pärnu kiirtoidukoha ehitust alustas Premier Restaurants Eesti selle aasta mai keskpaigas. Pärnu McDonald's asub 550ruutmeetrisel pinnal, seal on ka drive in ehk niinimetatud sissesõiduteenus.

Nawrocki rääkis, et töötajate värbamist Pärnu söögikohta alustas firma juba selle aasta mais ja nende väljaõpe toimub Tallinna ja Tartu kiirtoidukohtades. Sügisest saab Pärnu McDonald'sis tema sõnul tööd 60 inimest.

Pärnu linnavalitsus väljastas veebruaris OÜ Mecanic Pärnule McDonald'si rajamiseks ehitusloa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles