Uulu põhikool sai direktori

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Kärp.
Johan Kärp. Foto: Ants Liigus

Uulu põhikooli direktorina asub 3. augustist tööle Johan Kärp, kes on seni töötanud Sindi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja ja Pauluse korvpalliklubi treenerina.

Tahkuranna vallavanem Karel Tölp sõnas, et koolijuhi kohale pürgis 14 kandidaati, kellest üks ei vastanud nõuetele, kaks jäid vestlusvooru tulemata ja üks loobus. Komisjon valis Kärpi sellele kohale ühehäälselt.

Vallavanem selgitas, et kuna Tahkuranna on sportlik vald, sobib siia sportlik koolijuht ja loodetavasti suudab uus koolijuht nii distsiplineerida koolijütse kui pakkuda kooli tavapärase õppetöö kõrvale midagi uut.

Vallavanem pidas oluliseks sedagi, et põhikooli lõpetamisel oleks õpilastel ettekujutus nii erinevate ametite kohta kui võimalustest proovida kätt ettevõtluses.

Kärp lausus, et on olnud pikalt tegev kindlustusvaldkonnas. Ta oli Tallinnas tööl ERGO Kindlustuses elukindlustuse müügidirektorina ja 2006. aastal, kui sai loodud korvpalliklubi Paulus, alustas tööd lastega. Ta oli nii selle klubi asutajaliige, juhataja kui treener. Viimasel aastal oli Kärp ühtlasi Sindi gümnaasiumis kehalise kasvatuse õpetaja.

“Olen Audrust pärit ja mujal tööl käimisega harjunud, ma ei näinud selles mingit takistust. Uulu tundub ilus kant. Et ma pole koolijuhina varem töötanud, oleks paras väikses koolis ennast selle tööga kurssi viia,” lausus Kärp.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles