McDonald’s otsib Pärnu burgerit

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald's.
McDonald's. Foto: Mihkel Maripuu

McDonald’s ja Raadio Pärnu otsivad Pärnus avatava Eesti suurima McDonald’s restorani menüüsse Pärnu burgerit.

Suvepealinna väärilise hamburgeri valikus saavad kaasa rääkida kõik eestimaalased. Tegemist on esimese ainult Eesti turu jaoks loodud tootega rahvusvaheliselt restoranideketilt.

Pärnu burgerist saab kohalik eripakkumine, mida on avamisnädalal eksklusiivselt võimalik osta ainult McDonald’si uusimast restoranist Eestis.

„Oleme väga rõõmsad, et juba septembris saavad Pärnu elanikud ja linna külastajad einestada maailmatasemel pererestoranis, kus neid ootavad kõik meie tuntud tooted eesotsas BigMac’i, McChicken’i ning tervislike salatite ja wrappidega. Tahame anda inimestele võimaluse ka ise kaasa rääkida Pärnu McDonald´si menüü koostamises, kogudes retsepte spetsiaalselt Pärnu jaoks loodud burgeri jaoks,” ütles Tomasz Nawrocki, McDonald’s Eesti ärijuht.
 
McDonald’s kutsub inimesi üles loovalt mõtlema, milliseid koostisaineid võiks sisaldada Pärnu-nimeline hamburger. Konkurss kestab 27. augustini ja sellel osalemiseks tuleb saata oma retsept Raadio Pärnu e-meili aadressil eeter@pfm.ee või posti teel Esplanaadi 10-409. Iga päev valitakse laekunud retseptide hulgast võitja, mille autorile paneb McDonald’s välja kingituse.

Kõikide retseptide hulgast valitakse augusti lõpus parimad komponendid, millest pannakse kokku Pärnu burger. Peale Pärnu burgeri otsib McDonald’s eelnevate nädalate jooksul „I’m lovin’ Pärnu“ ja „I’m lovin’ It“ konkursside käigus Pärnuga seonduvaid luuletusi, laule ning fotosid. Ka nende seast valitakse parimad ning jagatakse päeva- ning nädalaauhindu.

Pärnu McDonald´s restorani ehitust alustati selle aasta juunis ja restoran avatakse septembris. Kogu ala üldpind on 2500 ruutmeetrit, millest restoran asub 550 ruutmeetri suurusel pinnal. 140kohalisse restorani rajatakse lastele sünnipäevatuba ja õue Gym-jalgpalliplats. Uue restorani juurde kuulub 30kohaline parkla ning Drive-in. Restoranis saab tööd 60 inimest.

McDonald’si restorane on Eestis kaheksa. Ettevõtte kohalikus organisatsioonis töötab 490 inimest. McDonald´s avab sügisel uue restorani ka Tartus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles