Pärnumaal langes öösel temperatuur 5 kraadini

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna öösel langes õhutemperatuur üle pika aja alla 10 kraadi. Karget hommikut on oodata hommegi.
Täna öösel langes õhutemperatuur üle pika aja alla 10 kraadi. Karget hommikut on oodata hommegi. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Täna varahommikul langes õhtutemperatuur Pärnumaal viie kraadini – kella 6 ajal mõõdeti Kaansoos õhusooja vaid 5,1 kraadi.
 


Kõige külmem koht Kaansoo siiski Eestis ei olnud. Veelgi madalamale langes temperatuur Lääne-Virumaal Arbaveres, kus õhusooja oli kõigest 4,2 kraadi ja Harjumaal Kehras, kus õhutemperatuuriks mõõdeti 4,6 kraadi.

Pärnus mõõdeti kella 6 ajal 7,6 soojakraadi.

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut ennustab jahedamat ööd tänasekski. Prognoosi kohaselt  jääb termomeetrinäit täna öösel 6 ja 12kraadi vahele,  meretuulega rannikul on kohati kuni 16 soojakraadi.

Taevas on öösel vähese ja vahelduva pilvisusega. Üksikutes kohtades sajab veidi vihma. Mõnel pool tekib udu. Puhub edela- ja läänetuul 2-8 m/s.

Järgmisel kahel ööl on õhutemperatuur ilmaennustuse järgi üle 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles