Ülejõel alustab tööd uus huvikool

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu vabakoolis alustab 15. septembrist tegevust Ülejõe piirkonna lastele mõeldud huvikool, mis kannab nime Loovuskeskus.

Loovuskeskuse eestvedaja Kauni Sillat ütles, et huvikool loodi eesmärgiga pakkuda nii oma kooli kui kõigile Ülejõe piirkonna lastele elukoha lähedal taskukohase hinnaga huviringe.

”Ülejõel polegi peale Nooruse maja ühtki laste huvikooli ja vabakoolis on palju professionaalseid õpetajad, kel on, mida jagada,” lausus Sillat. ”Pakume loovust elavdavaid kauneid kunste. Meie pilliõpe sobib lastele, kes tahavad õppida klaverit või kitarri, samal ajal pole neil soovi astuda muusikooli ega muusikuks saada.”

Loovuskeskuse märksõnad on loovus, loodus ja keeled. Pakutakse mitmesuguseid ringe eri vanuseastmes noortele ja täiskasvanutelegi. Tegevust leiavad ka pered, sest on huviringe, kuhu vanem ja laps võivad tulla üheskoos.

Loovuskeskuses saab osaleda rahvatantsuringis, kus juhendajaks noor rahvatantsuõpetaja Annika Viibus (pildil).

Laulustuudios hakkavad tegutsema stuudiod: A-stuudio on mõeldud nelja- kuni kuueaastastele, B-stuudio seitsme- kuni üheksa-aastastele ja C-stuudio 10-12aastastele õpilastele. Duettide solistiõpe on alates 10. eluaastast, ansamblilaul 15-18aastastele neidudele. Õpetab Ester Murrand.

Instrumentidest saab õppida kitarri, elektri- ja basskitarri ning klaverit.

Arvutiring on mõeldud 1.-3. klassi õpilastele, kes soovivad õppida tundma arvutit.

Veel tegutsevad keskuses näitering, tantsulise aeroobika rühm, lastetantsu ring ja loovkirjutamise ring, mida juhendab Ilona Must.

Samuti on lastel võimalus osaleda muinasjutu-, kokanduse, puidutöö ja psühholoogia ringis, sulgpalli-, pallimängutreeningul. Uurida saab kodulugu, minna meisterdamisringi, õppida kalligraafiat või võtta järeleaitamistunde eesti keeles, matemaatikas, inglise ja vene keeles.

Infot saab kooli kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles