Teatrimängus selgusid poolfinalistid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu teater Endla.
Pärnu teater Endla. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

“Gulliveri” teatrimängu eelvoorudest võistlesid end novembris toimuvasse poolfinaali Sütevaka humanitaargümnaasiumi, Koidula gümnaasiumi, Vanalinna ja Kuninga tänava põhikooli võistkond.

Teatrimängu mõlemad voorud võitis Sütevaka humanitaargümnaasiumi 9. klassi võistkond koosseisus Irena Arslanova, Geia Randma, Carolina Tagobert, Inge Marie Vahur ja Kadri-Ann Volberg. Noori juhendab Heidi Taal.

Sütevaka võistleb 9. novembril poolfinaalis Vanalinna kooli võistkonnaga, kuhu kuuluvad Inger Värat, Silver Sepp, Erik-Jörgen Sempelson, Kaspar Tiri, Adeele Kuslap, Kaari Tõke ja Gelly Metsaveer ning neid juhendab Madis Somelar.

Kuninga kooli kaheksandikud Elina Jantson, Bert Reila, Klaus Erik Leppoja, Hanna Vask, Aale Jaer-Eer, Rhesa Elmi ja Jürgen Born, keda juhendab Marika Hoolma, pistavad 18. novembril rinda Koidula gümnaasiumi üheksandike võistkonnaga, kuhu kuuluvad Liina Press, Tambet Aru, Philip Saksing, Kelly Sepp, Cätlyn Tamm ja Triin Taveter. Koidula õpilasi juhendab Sirje Trisna.

“Gulliveri” teatrimängus osalevad Pärnu linna ja maakonna 5.-9. klassid ja see toimub septembrist detsembrini. Mängu korraldaja Jaak Känd on küsimusi koostades lähtunud 2010. aasta juubilaridest ja 100. hooaega tähistava Endla teatri ajaloost.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles