Pärnu Lions Club tähistas lastekodu lastega isadepäeva

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laudtee Tolkuse rabas.
Laudtee Tolkuse rabas. Foto: Henn Soodla

Lions Club (LC) Pärnu mehed tähistasid pühapäeval koos Pärnu lastekodu lastega isadepäeva, käies koos rabamatkal.

Pärnu lastekodu lapsed ja Lions klubi Pärnu mehed on ammused tuttavad. Juba viis aastat on koos veedetud nii isade- kui muid tähtsaid päevi. Koos on ära tehtud nii mõnigi vajalik töö ja pidu peetud, vahendas ERR.ee "Aktuaalset kaamerat".

Koos tarkade onude ja tädidega  veedetud aeg annab Lions Clubi hinnangul lastele enam kui mõni käegakastutav kingitus.

"Just see, et saaks ise kohal olles ja käest kinni hoides midagi koos ära teha. See on see, mida lastekodu on meie käest küsinud. Katsume seda traditsiooni jätkata," rääkis LC Pärnu president Tanel Tuhal.

Kui mitu kilomeetrit matkarada läbitud ja vaatetornis kaunile Tolkuse raba loodusele pilk peale visatud, oli aeg piknikku pidada.

Pärnu lastekodu direktor Priit Sutt ei taha nendele isadele, kes oma lastest suuremat ei hooli, pikka moraali lugeda, sest ilmselt ei muudaks see midagi. Aga selles, et maailm oleks palju parem paik, kui täiskasvanud oma lubadusi täidaksid, on ta veendunud.

"Kõik lubadused, mille oleme oma lastele andnud, viime ellu. Need ei ole nii suured ja rasked asjad, aga lastele on need kindlasti vajalikud ja olulised ja lapsed ootavad neid," selgitas Sutt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles