Võrkpallurid müüvad McDonald'sis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpallurid.
Pärnu võrkpallurid. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel laupäeval toimub kõigis McDonald'si restoranides üle maailma heategevusüritus “Mc Happy Day”, mille käigus aitavad Pärnu võrkpalliklubi pallurid koguda raha Haiba lastekodu jaoks.

Pärnu McDonald'si juhataja Anti Sepri teatel on restoranil laupäeval kavas üllatusi. Lastele toimuvad mängud ja võistlused, kohal on Pärnu loodusmaja ja esinevad Pärnu muusikakooli lapsed. Samuti räägitakse lastele helkurite vajalikkusest ja liiklusohutusest.

Kell 13.30 saabuvad restorani Pärnu võrkpalliklubi mängijad, kes räägivad oma tegemistest ja võrkpallist ning spordist üldiselt. Võrkpallurid jagavad autogramme ja koos nendega saab pilti teha.

Pärast seda aitavad võrkpallurid McDonald'si kassapidajaid einete ja heategevuslike südamete müümisel. Kogu teenitav tulu läheb Harjumaal asuvale Haiba lastekodule.

Sepri teatel on “Mc Happy” McDonald'si üleilmne kampaania, milles aidatakse kõikjal ilmas abivajavaid lapsi. Igas riigis on kampaania korraldatud isemoodi. Eesti McDonald'sid aitavad Haiba lastekodu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles