Ostjad kinkisid beebidele soojenduslambid

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla naiste- ja lastekliiniku juhataja Kadri-Liina Vahula tänas Selvereid laste joonistustega.
Pärnu haigla naiste- ja lastekliiniku juhataja Kadri-Liina Vahula tänas Selvereid laste joonistustega. Foto: Ants Liigus

Pärnu kolme Selveri juhatajad andsid eile Pärnu haigla naiste- ja lastekliinikule üle tšeki 90 341 krooniga, mille pärnakad olid vastsündinute tarbeks annetanud.

Nimelt toimus kogu Eesti Selverites läinud aasta viimastel kuudel kampaania “Koos on kergem”, mille kestel igalt ostult koguti kümme senti haiglate tarbeks, peale selle müüdi spetsiaalselt kampaaniaks tellitud šokolaade ja raha sai jätta kauplustesse annetuskastidesse. Igas Selveris kogutud summa läheb sama maakonna haigla lasteosakonnale.

Samalaadne heategevuskampaania toimus juba viiendat aastat järjest ja tänavune summa on rekordsuur. Ülejõe, Suure-Jõe ja Mai Selveris kogunes raha 5773.84 euro jagu, mille eest Pärnu haiglal on plaanis soetada kaks imikute läbivaatuslaua soojenduslampi.

Ülejõe Selveri juhataja Dina Kuke sõnutsi torkas tänavu eriti silma, et enamik inimesi vaatas väga hoolikalt, kuhu kogutav raha läheb.

“Tõenäoliselt seepärast me nii palju raha kokku saimegi, et inimesed nägid, et see läheb just kohalikule haiglale,” märkis Kukk. “On hea meel näha, et inimesed tahavad Pärnu haiglat aidata, see innustab meidki jätkama.”

Samuti liitus seekordse kampaaniaga mitu firmat, mis oma toodete müügilt annetasid kohalikele lastele.

Kogu Eestis koguti Selverites lastehaiglatele üle 1 166 860 krooni ehk 74 576 eurot. Kokku saab annetuse 15 haiglat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles