Lugeja video ja pildid: Pärnus elektriposti pikali sõitnud mehel puudus juhiluba

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva hilisõhtul juhtus liiklusõnnetus Pärnus Tallinna maanteel, kus sõiduauto paiskus vastu elektriposti.

Õnnetus juhtus kella 23.49 ajal Tallinna maantee 33 ees, kus sõiduauto Ford Mondeo roolis olnud 20aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja paiskus teelt välja vasakule vastu elektriposti.

Kiirabi viis viga saanud juhi Pärnu haiglasse.

Õnnetuse tagajärjel elektripost murdus ja elektritraadid langesid tänavale.

Päästjad likvideerisid sõidukil süttimisohu, lokaliseerisid reostuse ja kuna elektripost murdus pooleks, siis piirati sündmuskoht ohutuse tagamiseks lintidega, teatas Lääne päästekeskuse pressiesindaja.

„Juhi võimaliku joobe selgitab välja ekspertiis,” ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment. „Praeguseks teadaolevalt puudus mehel vastava kategooria sõiduki juhtimisõigus.”

 Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus.

 „Politseile on mees oma tegevustega juba varasemast tuttav,” lisas Leesment.

Kahe aasta eest põhjustas mees liiklusõnnetuse Pärnus Papiniidu tänaval, kui kaotas ebaõigete sõiduvõtete tõttu oma sõiduki üle kontrolli ja paiskus vastu maja seina. Seejärel lahkus mees politseid teavitamata sündmuskohalt. Toona karistati teda väärteo korras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles