Kampaania kutsub noori targalt tegutsema

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna algab Tiigrihüppe Sihtasutuse eestvedamisel kahenädalane laste ja noorte turvalist internetikasutust edendav kampaania “Targalt internetis”.

„Juba aastaid on üle maailma tähistatud 8. veebruaril turvalise interneti päeva. Sel aastal keskendume Eestis 8-14aastaste noorte teadlikkuse suurendamisele ohuolukordadest suhtlusvõrgustikes ja muu virtuaalse meelelahutusega tegelemisel,“ sõnas Tiigrihüppe Sihtasutuse internetiturvalisuse projektijuht Ilvi Pere ning lisas, et muuhulgas juhitakse tähelepanu tasakaalu leidmisele veebivälise ja veebielu vahel.

Uue lähenemisena tõi Pere välja hariva veebiviktoriini noortele, mille läbinutele on kingituseks eesti muusikute ainulaadsed mobiilihelinad. Oma hääle teadlikuma internetikasutuse propageerimiseks on andnud Birgit Õigemeel, Cool D, Ines, Tanja Mihhailova ja Tanel Padar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles