Pärnumaa koolinoored võistlesid keemias

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti koolinoorte arvult 58. keemiaolümpiaadi Pärnumaa voorus testisid oma teadmisi 8.-12. klasside õpilased.

8. klassi arvestuses läksid esimene ja teine koht Tiina Tõnismanni õpilastele Siim Oseleinile ja Raul Stokkebyle Vändra gümnaasiumist, kolmanda koha saavutas Mihkel Vallap Paikuse põhikoolist, teda juhendas Marika Jagomägi.

9. klassi arvestuses võidutses esikolmikus Paikuse põhikool ning sealsed õpilased Marten Jaanimets, Elina Ild ja Hendrik Laas.

10. klassis edestas teisi Taavi Kunto Audru keskkoolist, õpetajaks Ülle Vares. Järgnesid Grete Ojala Vändra gümnaasiumist ja Siim Vahkel Audru keskkoolist.

11. klassis said kolm paremat tulemust Vändra gümnaasiumi noored Indrek Värva, Britt Vaino ja Kärol Valk.

Olümpiaadil osalenud abiturientidest teenis kõrgeimad punktid Kert Pjatkin, kellele vaid poole punktiga jäi alla Adam Erki Enok. Mõlemad õpivad Vändra gümnaasiumis.

Kolmandat-neljandat kohta jagasid Tauri Rattam Kilingi-Nõmme gümnaasiumist Inge Posti juhendamisel ja Häädemeeste keskkooli õpilane Teele Naar, kelle õpetaja on Ülle Valgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles