Raba ujula paneb uksed kinni

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu taasavatud Raba ujula paneb uuesti uksed kinni.
Mullu taasavatud Raba ujula paneb uuesti uksed kinni. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sõudeklubi Pärnu opereeritav Raba ujula lõpetab rahapuudusel märtsi lõpus tegevuse.

Esmaspäeval kohtunud Pärnumaa omavalitsuste liidu (POL), Pärnu linnavalitsuse, Pärnu maavalitsuse ja Pärnu sõudeklubi esindajad ei leidnud võimalusi Raba ujula majandamise jätkamiseks ja toetuste suurendamiseks.

POL ja Pärnu linnavalitsus eraldasid mullu sügisel Pärnu sõudeklubile ujula majandamiseks tegevustoetust aasta viimase 2,5 kuu eest ning kavandasid oma eelarvetesse toetussummad 2011. aasta jaanuarist maini ja oktoobrist detsembrini, mis katab Raba ujula tegutsemiseks esitatud sõudeklubi taotluse osaliselt.

Pärnu linn on nõus toetama Raba ujulat 10 700 euroga aastas ja POL 10 225 euroga. Ujulat opereeriva sõudeklubi arvestuste järgi on spordiasutuse lahtihoidmiseks vajalik toetussumma aastas 32 000 eurot, peale selle on vaja leida lähiaastatel kütte- ja ventilatsioonsüsteemi renoveerimiseks 153 000 eurot.

POLi juhatuse esimehe Eeri Tammiku teatel ei näe POLi liikmed võimalust suurendada toetust Raba ujula majandamiseks.

Pärnu EEK AS on valmis andma Raba ujula hoone mõne Pärnu spordiklubi opereerida avaliku ujumisteenuse pakkumiseks kolmeks aastaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles