Apollo raamatupood pani Port Arturis uksed kinni

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo raamatupood pani Port Artur 2 kaubanduskeskuses uksed kinni, et laiendada maiks Kaubamajaka kaubanduskeskuses asuvat kauplust.
Apollo raamatupood pani Port Artur 2 kaubanduskeskuses uksed kinni, et laiendada maiks Kaubamajaka kaubanduskeskuses asuvat kauplust. Foto: Ants Liigus

Apollo raamatupoekett sulges selle nädala alguses Pärnus Port Artur 2 kaubanduskeskuses tegutsenud kaupluse, sest kavatseb koondada äri Kaubamajakas laiendatavasse poodi, kus peale raamatumüügi hakkab tööle filmilaenutus.

Apollo raamatupoodide omaniku, aktsiaseltsi Rautakirja Estonia jaekaubanduse divisjoni juhi Indrek Nõlvaku sõnutsi otsustas ettevõte Port Artur 2s kaupluse sulgeda „äri optimeerimise vajadusest Pärnu piirkonnas“.

Sulgemisest olid varakult teavitatud nii Apollo töötajad kui kliendid, kes said vastava info Apollo tootekataloogi vahendusel, märkis Nõlvak.

Nõlvaku teatel plaanib Rautakirja Estonia avada uuenenud Apollo kontseptsioonile vastava poe Kaubamajakas mais.

„Uues ja senisest palju suuremas kaupluses saab olema Pärnu parim raamatuvalik ning võimalus nii osta kui laenutada filme. Samuti on plaanis pakkuda Pärnu inimestele korralikku muusikavalikut, kontoritarbeid, laua- ja elektroonilisi mänge ning muudki,“ kirjeldas Nõlvak.

Muutused ootavad ka Pärnu Rüütli tänava Apollo raamatuäri, mille ruumid plaanib Rautakirja sel aastal renoveerida.

Millal kaupluse remont täpsemalt toimub, ei osanud Nõlvak öelda. „Samal ajal võime kindlalt lubada, et raamatud ei kao Rüütli tänavalt küll kusagile, kuid peale raamatute saab renoveeritud poest edaspidi osta R-kioski kaupa,“ lisas ta.

1940. aastatest Rüütli 41 tegutsenud traditsioonilise raamatukaupluse ristamist kioskiäriga kavandas Rautakirja Estonia juba mullu.

Rautakirja Estoniale kuuluvad peale Apollo R-kiosk, Videoplanet, Filmipood, Lehepunkt ja Forum Cinemas.

Port Artur 2s senised Apollo raamatukaupluse ruumid tühjalt seisma ei jää ja sinna on keskuse pressiesindaja Ave Reinsoni sõnade kohaselt uus rentnikki leitud. Järgmise kaupleja nime ega tegevusala ei soostunud ta veel avaldama.

„Ruumid lähevad umbeks kuuks ajaks remonti,“ lausus Reinson. „Uus kauplus avatakse seal juba mais.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles