Emadepäev toob lapsed lavale

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil 2015. aasta muusikakohvik.
Pildil 2015. aasta muusikakohvik. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Emadepäev toob nädalavahetusel mitmel pool emadele ja peredele oma esinemisega rõõmu pakkuma kohalike huvikoolide kollektiivid.

Laupäeval kell 14 avab Pärnus Strandi hotellis taas uksed emadepäeva tasuta muusikakohvik, kus muusikalisi maiuspalu pakuvad Jana Tringi erakooli laulustuudiote õpilased ja naiskoor Põllepaelad, kes ühtlasi kostitab omaküpsetatud kookidega.

Pühapäeva keskpäeval toimub Pärnu kontserdimajas kontsert "Kingitus emale", kus astuvad üles Janne Ristimetsa tantsustuudio, Pärnu kunstikool, Endla teatri noortestuudio, Margrit Kitse ja Toomas Volli lauluõpilased, Laine Mägi tantsukool, Sütevaka humanitaargümnaasium, Jana Tringi erakool, naiskoor Põllepaelad, Pärnu noorte puhkpilliorkester, Black and Brownie` tänavatantsukool, judoklubi Aitado ja Pärnu jalgpalliklubi Vaprus.

Pühapäeval on CCCP Põgenemistoad eestvõttel Pärnu vanglas kohal Pärnu fotoklubi ja fotokunstirühmitus F8 fotograafid, kes jagavad näpunäiteid, kuidas häid fotosid teha. Samuti avaneb võimalus teha kohapeal perepilte eri kostüümides. Avatud on valgusmaalingute töötuba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles