Zonta klubi väärtustab andekaid lapsi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Zonta klubi järjekordsed “Andeka lapse” stipendiaadid on selgunud, klubi üldkoosolek toetas laekunud taotluste läbiarutamise järel projektitoimkonna otsust anda välja seitse stipendiumi summas 1550 eurot.

12. korda välja antava stipendiumi tänavused laureaadid on Karmen Kõrnas Pärnu Kuninga tänava põhikoolist, Mihkel Vinogradov Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Siim Pukk ja Joonas Lips Hansagümnaasiumist, Heiko Tagam ja Kristo Ment Koidula gümnaasiumist ja Laura-Liis Piigert Ülejõe gümnaasiumist.

Andekate ja õppimises tublide noorte tunnustusürituse korraldab klubi laupäeval Kuninga tänava põhikooli saalis, kuhu kogunetakse keskpäevaks. Publiku ette astuvad Kuninga tänava kooli neidude ansambel ja tänavused laulvad ning musitseerivad stipendiaadidki.

MTÜ Pärnu Zonta Klubi president Merle Tasane ütles, et stipendiumifond koguneb heategevatest üritustest ja projektidest, seekord klubi meenete müügist Zonta konverentsidel ja piirkonnakoosolekutel, klubi liikme Viivika Orula korraldatud norralaste kontserdist raekojas ja projekti “Andekas laps” toetava raamatu “Vello Paluoja – rohkem kui kalligraaf” tulust.

Pärnu zontad väärtustavad andekaid lapsi stipendiumiga 2000. aastast ja sellega kaasneb klubi presidendi allkirjaga tunnustuskiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles