Septembri kinnistu ideevõistlusel soovib osaleda 34 arhitektuuribürood

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurettevõtja Peter Hunt on rääkinud, et kavatseb rannapromenaadi äärde Ranna puiestee 9 kinnistule ehitada nelja–viie tärni väärilise 200 numbritoaga hotelli ühes spaa- ja konverentsikeskusega.
Suurettevõtja Peter Hunt on rääkinud, et kavatseb rannapromenaadi äärde Ranna puiestee 9 kinnistule ehitada nelja–viie tärni väärilise 200 numbritoaga hotelli ühes spaa- ja konverentsikeskusega. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus Ranna puiestee 9 hotelli arhitektuurivõistlusel soovis osaleda 34 arhitektuuribürood, millest žürii valib välja seitse. Võidutööd selguvad märtsis.

Võistluse korraldaja ja tellija on suurettevõtja Peter Hundile kuuluv Trading House Property OÜ, mis ostis kõnealuse kinnistu kaks aastat tagasi AS YIT Ehituselt. Rahvasuus tuntakse mainitud asukohta apartementhotelli September kinnistuna.

Hunt on varem rääkinud, et kavatseb rannapromenaadi äärde ehitada nelja–viie tärni väärilise 200 numbritoaga hotelli ühes spaa- ja konverentsikeskusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles