Pärnu maavalitsuse kultuuri- ja tervisenõunik pälvis Ossinovski tänu

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavalitsuse kultuuri-ja tervisenõunik Eha Ristimets.
Pärnu maavalitsuse kultuuri-ja tervisenõunik Eha Ristimets. Foto: sotsiaalministeerium

Täna tänas tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski maavalitsustes töötanud ja töötavaid tervisedendajaid, kes läbi aastate on rahvatervise valdkonda vedanud ja arendanud, aidates parandada maakonna inimeste heaolu. Teiste seas pälvis tunnustust Pärnu maavalitsuse kultuuri- ja tervisenõunik Eha Ristimets.

"Eesti vajab tervisedendajad, rahvatervise spetsialiste ja ennetuse eestvedajaid. Tegemist on sädeinimestega, kes on loonud ja koos hoidnud maakonna tervisedenduse võrgustikku, mille toel on ellu viidud hulk elanike tervist toetavaid programme," sõnas Ossinovski. Lisades, et maavalitsuste tervisedendajad on olnud sotsiaalministeeriumi ja tervise arengu instituudi head partnerid.

"Panus, mille on andnud maavalitsuste tervisedendajad, on olnud hindamatu ja jätnud kogukondade arengule oma jälje. Nende järjepideva töö tulemusel on tervisedendus valdkond, mida tuntakse ja teatakse ja mille järele on tekkinud nõudlus. Inimesed oskavad üha enam küsida ja nõuda keskkonda, mis nende tervist ja heaolu toetaks," lisas minister.

Maavalitsused lõpetavad töö 2017. aasta lõpus ja nende ülesanded rahvastiku tervise edendamisel võtavad üle kohalikud omavalitsused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles