Mirage`i vastne omanik loodab hoonet renoveerima hakata kevadel

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli 40 aastal 2017, mil hoonelt kukkus krohvitükke.
Rüütli 40 aastal 2017, mil hoonelt kukkus krohvitükke. Foto: Pärnu ilm ja hoiatused/Facebook

Sotsiaalmeedia lehel "Pärnu ilm ja hoiatused" jagas linlane täna hommikul pilti, kuidas Mirage`i ööklubi juures toimetavad päästetöötajad, sest hoonelt kukkus krohvitükke. Kevadel hoone ostnud OÜ Kingexpordi omanik Jouni Juhani Johanssoni sõnutsi loodetakse hoone renoveerimist alustada kevadel.

Johansson, kellele ühtlasi kuulub menukas Steffani pitsarestoran, ütles Pärnu Postimehele, et kevadel ostetud hoone renoveerimine on pikk protsess, sest selleks läheb vaja eri lube. Nende saamisega loodab Johansson ühele poole saada talvel, et renoveerimine võiks juba kevadel alata.

Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuhi Kristi Kaisi sõnade kohaselt andis tähelepanelik linnakodanik täna päästeametile teada, et Mirage`i küljest kukub krohvitükke. Päästetöötajad piirasid lintidega koha, kust krohvi pudenes, et inimesed sealt möödakõndimist väldiksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles