Pärnu naiste tugikeskuse juhataja valiti "Seitsmeste" uhkuseks

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margo Orupõld.
Margo Orupõld. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Pärnu naiste tugikeskuse juhataja Margo Orupõld, kes üks sel aastal "Seitsmeste" uhkuse tiitli pälvinuist, kinnitas, et kõik, mis tänavu tugikeskuses saavutatud, on tulnud rabelemise tulemusena. "Ausalt öeldes on nahk kogu aeg märg olnud," tunnistas ta.

Kuigi Orupõllult uuriti, kas ta on nõus, et ta esitatakse "Seitsmeste" uhkusele, oli see tal pärjatute teatamise ajaks see juba ununenud. "See oli ikka üllatus," ütles tugikeskuse juhataja ja lisas, et tunneb heameelt valituks osutumise üle.

Üks, kes Orupõllu "Seitsmeste" uhkuse nimekirja lisas, oli tugikeskuse kogemusnõustaja Haini Ilonen, kes aastate eest vägivaldse mehe eest Pärnu tugikeskusesse sattus. "Margo on olnud minu vastu super inimene. Ta on olnud mulle alati toeks. Ja ükski probleem ei ole talle liiga suur," loetles Ilonen põhjusi, miks Orupõld tiitlit väärib. "Ta oskab alati lahendusi leida ja on väga positiivne. Ta on andnud mulle ja lastele väga palju."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles