Traagilist veeõnnetust kajastab välismeediagi

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munalaiu sadam.
Munalaiu sadam. Foto: Martin Laine

Eile keskpäeval Munalaiu ja Manija vahel juhtunud Eesti üks ohvrirohkemaid veeõnnetusi on leidnud kajastust naaberriikide meediaski. 

Helsingin Sanomat kirjeldab õnnetuse asjaolusid, tuues välja ilmastikuolud ja tõiga, et hõljukijuht Eevo Pulli sõnutsi olid kaks päästetut joobes.

Põhjanaabrite päevaleht Ilta-Sanomat kirjutab: "Teisipäeval hukkus Eestis Pärnu maakonnas minibussi läbi jää vajumisel neli inimest." 

Venekeelne ajaleht Komsomolskaja Pravda kirjutab õnnetusest järgmiselt: “Eesti meedias teatatakse kohutavast õnnetusest, mis leidis aset 6.veebruari pärastlõunal Pärnus Tõstamaa vallas. 500 meetri kaugusel kaldast vajus jää alla mikrobuss, mis liikus Munalaiult Manijale.”

Lisaks on uudis leidnud kõlapinda kaugemalgi, näiteks Saksamaa uudisteajakirja veebiportaalis Spiegel Online ning Austria pressiagentuuri APA koduleheküljel, kus seisab pealkiri: "Eestis vajus auto läbi jää: kolm hukkunut."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles