Pildid: kaitseväe juhataja inspekteeris Pärnus toetuse väejuhatust ja kaitseliidu Pärnu malevat

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna inspekteeris kaitseväe juhataja kindral Riho Terras Eametsas asuvat toetuse väejuhatuse staapi ja Pärnus asuvat kaitseliidu Pärnu malevat, et saada ülevaade üksuste tegevusest ja valmisolekust.

Eametsas andis toetuse väejuhatuse ülem kolonelleitnant Toomas Susi kindral Terrasele ülevaate väejuhatuse valmisolekust ja tegevustest. Lisaks kohtus kindral  Terras staabi isikkoosseisuga, kellega vestles kaitseväe ja toetuse väejuhatusega seotud tulevikuplaanidest. "Ma olen rahul toetuse väejuhatuse tegevusega ja ma  tänan teid. Teie töö ei ole kerge ning väärib seda enam tunnustust", ütles kindral Terras.

Hommikul kohtus kindral Terras ka kaitseliidu Pärnu maleva pealiku major Kristian Kivimäe ja maleva liikmetega, et hinnata maleva ja selle liikmete valmisolekut. 

Kaitseväe toetuse väejuhatus tegeleb kaitseväe igapäevaseks toimimiseks vajalike tegevuste korraldamisega alustades logistikast ja materjalimajandusest ning lõpetades tugiteenuste ja kaitseväe orkestriga. Samuti õpetatakse väejuhatuse logistikapataljonis ning logistikakoolis välja reserv-ja tegevsõjaväelogistikuid ning tervisekeskuses parameedikuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles