Noortekamp kangutas müügiplatsil autouksi

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Renault` ja Dacia sõidukeid pakkuva ettevõtte Pereauto OÜ hoovi ronisid üleeile kolm noort ja hakkasid müügil masinate uksi kangutama.
Pärnus Renault` ja Dacia sõidukeid pakkuva ettevõtte Pereauto OÜ hoovi ronisid üleeile kolm noort ja hakkasid müügil masinate uksi kangutama. Foto: /Pereauto OÜ/ Facebook kuvatõmmis

Pärnus Renault` ja Dacia sõidukeid pakkuva ettevõtte Pereauto OÜ hoovi ronisid üleeile kolm noort ja hakkasid müügil masinate uksi kangutama.

"Kohe näha, et sõbrapäev! Meil käisid eile luurel noored Renault` ja Dacia fännid, kes ronisid kolmekesi korraks üle aia hoovi ning tutvusid mitme autoga kättpidi uksi katsudes," seisab Pereauto OÜ Facebooki lehel.

Ettevõtte juhatuse liige Martin Pütsep märkas üleeile hilisõhtul 23.40 asutuse kaamerapilti kontrollides, et aias, kus müüdavad autod seisavad, on lumel näha jalajälgi, mida tavaliselt sellise koha peale ei satu. Pitli uurides märkas ta peagi kolme noort, poissi ja kaht tüdrukut, katsumas autode uksi ja luuramas ümber hoonegi. Pütsep ütles, et õnneks midagi ei lõhutud, küll tekitas säärane juhtum ettevõtjale mõistagi meelehärmi.

Järgmisel päeval tuli Pütsepa juurde ühe uksi kangutanud noore lähedane, et möödunud õhtul toimunust rääkida. Millest täpsemalt juttu tuli, jätab Pütsep enda teada.

Pärnu linna piirkonnavanem Karin Uibo sõnas, et taolistest juhtudest võiks politseile võiks teade jõuda info korras. "Sellest teavitamine on oluline eelkõige sellepärast, et politsei saaks ülevaate linnas toimuvast ja vajadusel mõni teinekord operatiivselt sarnastele juhtumitele ka reageerida," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles