Pärnu ja Lihula vahel sõitjad olgu tähelepanelikud

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Hansa Bussiliinide regiooni juhataja Margus Maiste sõnade kohaselt jääb Pärnu ja Lihula maakonnaliinil sõiduplaanist välja ka Lõpe peatus.
AS Hansa Bussiliinide regiooni juhataja Margus Maiste sõnade kohaselt jääb Pärnu ja Lihula maakonnaliinil sõiduplaanist välja ka Lõpe peatus. Foto: TANEL PIHELGAS/

Pärnu ja Lihula vahel bussiga sõitjad peavad homsest kohanema sõiduplaani muutusega maakonnaliinil number 55, kus osa seniseid peatusi jääb välja.

Liini teenindava AS Hansa Bussiliinide regiooni juhataja Margus Maiste sõnade kohaselt jäävad kõnealusel maakonnaliinil sõiduplaanist välja Lõpe, Paimvere ja Oidrema tee peatus. Nimetatud pea­tusi läbib aga endiselt kolm bussi, mis sõidutavad soovijaid liinidel 47, 324 ja 325.

Pärnu–Paadrema–Lihula buss number 55 sõidab kell 13.25 Pärnust väljumisel esmaspäeviti ja neljapäeviti sihtkohta Paadremalt edasi Vatlamäe ja Koti kaudu. Lihulast Paadremale saab sama bussiga kell 16.45 ja sealt juba linna poole.

Paadrema silla peatus jääb teele vaid siis, kui sinna on keegi pileti ostnud või dispetšerile on telefonitsi ette teada antud, et keegi soovib sellest peatusest bussi peale tulla.

Muutused maabusside sõiduplaanides tehakse nagu ikka­ sõitjate parema teenindamise ja neile sobivaimate kellaaegade huvides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles