Püsib sajuta päikeseline talveilm

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikeseline talveilm.
Päikeseline talveilm. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Ilmaprognoosi kohaselt püsib täna vähese vahelduva pilvisusega ja enamasti sajuta talveilm. Õhutemperatuur jääb päeval viie ja kümne külmakraadi vahele.

Maanteeameti juhtimiskeskuse teatel olid varahommikul põhimaanteed ja suuremad tugiteed puhtad ja enamasti kuivad, kuid kohati soolaniisked. Ilm on täna peaasjalikult sajuta, vaid Kesk-Eestis sajab ilmateate kohaselt mõnes kohas õrna lund.

Juhtimiskeskus tuletab meelde, et autoroolis tuleb keskenduda üksnes juhtimisele: mobiiltelefoniga rääkimiseks tasub kasutada vabakäesüsteemi või peatada sõiduk ohutus kohas. „Kõik vajalikud GPSi seadistamised tee enne teeleasumist,“ lisas juhtimiskeskus tänases hommikuteates.

Politsei palub olla liikluses ettevaatlik, sest pluss- ja miinuskraadide pidev vahetumine muudab maanteed ja tänavad libedaks. „Ole liigeldes ettevaatlik ja arvesta sõidukit roolides muutlike teeoludega,“ toonitas politsei oma hommikuteates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles