Raporti järgi on Kihnu Virve kõhualune terve (3)

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Munalaiu sa­damas lükkas eile pärast kesk-päeva tuuker veepinnalt eemale suuri jäätükke, et sukelduda üle kolme meetri sügavusele ja vaadata, kas ja millised on reisiparvlaev Kihnu Virve vigastused üleeile õhtul Munalaiu sadamast poole meremiili kaugusel madalikule sõitmise järel.

Pardal olnud 12 reisija sõit jäi seisma, õigemini naasid nad ennast madalikult päästnud laevaga, ahter ees, Munalaiu sadamasse ligemale tund pärast sealt väljasõitu. Eile hommikul lendas erandkorras Pärnust Kihnu lennuk, mis tavaliselt teenindab Pärnu–Ruhnu liini.

Tallinna firma Tuukritööde OÜ bussi raadiovastuvõtjasse hakkas seejärel kostma tuuker Kaido Peremehe jutt sellest, mida ta 45 meetri pikkuse laeva all vöörist ahtrini näeb. Vaheldumisi võimendatud sisse-väljahingamise ja kaldal julgestajale korraldustega lasta köit järele ja vahepeal ulatada korraks veest pea väljatõstnule tollipulk.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles