Vaadake, kelle pärnumaalased valisid piirkonna parimaks tööandjaks

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuringu "Top tööandja" järgi hindasid pärnumaalased piirkonna kõige paremaks tööandjaks tekstiiliettevõtte AS Wendre, kus ametis on 900 inimest.
Uuringu "Top tööandja" järgi hindasid pärnumaalased piirkonna kõige paremaks tööandjaks tekstiiliettevõtte AS Wendre, kus ametis on 900 inimest. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Uuringu "Top tööandja" järgi hindasid pärnumaalased piirkonna kõige paremaks tööandjaks tekstiiliettevõtte AS Wendre, kus ametis on 900 inimest.

Wendret nimetas uuringus heaks tööandjaks enamik küsitluses osalenud pärnumaalastest. Nad põhjendasid head hinnangut töötasu suuruse, tuntuse ja hea sisekliimaga.

Wendre järel pidasid Pärnumaa inimesed hea sõnaga meeles Pärnu haiglat, Scanfili, Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja Trimtexi.

Wendre personalijuht Merle Holtsmann näeb tunnustuse taga eelkõige Wendre töötajaid, kes on firma suurmiad mainekujundajad.

"Usume, et oleme silma jäänud kui karjäärivõimalustega ettevõtte, kus igaühe panus on oluline ja töötajatel on võimalik areneda koos ettevõttega," ütles Holtsmann. "Oleme järjepidevalt panustanud tegevusse, mis muudaks töötajate töötingimusi veel paremaks. Loodame, et nii praegused kui tulevased töötajad soovivad töötada ka edaspidi just meie ettevõttes."

Karjääriportaali Cv.ee 1500 vastajaga uuringus selgitati välja Eesti parimad ja halvimad tööandjad, aga ka põhipõhjused selliste hinnangute taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles