Rotarid ootavad sportlastelt stipendiumitaotlusi

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rotarid on eelnevatel aastatel toetanud näiteks Reiu välijõusaali rajamist.
Pärnu rotarid on eelnevatel aastatel toetanud näiteks Reiu välijõusaali rajamist. Foto: Pärnu Postimees

Sihtasutusena tegutsev Pärnu Rotary Noortefond ootab taas taotlusi kolmele stipendiumile, konkursiga jagatakse välja toetusi kokku summas 5000 eurot.

„Ka tänavune konkurss on startinud, nii kuulutasime välja konkursi noore õpetaja, loomingulise või sporditegevuse ning laiapõhjalise noorteprojekti toetuseks,“ rääkis noortefondi juhatuse liige Siim Tõnismäe ja lisas, et taotlusvoor on avatud 20. aprillini.

Tõnismäe sõnul on fondi tegutsemise aja jooksul õnnestunud sponsorite toel panustada 64 Pärnu ja Pärnumaa talendika noore arengusse rohkem kui 50 000 euroga.

Heategevusliku Rotary liikumise algatas 1905. aastal Chicago advokaat Paul Harris, tänaseks on klubist välja kasvanud organisatsioon, mis ühendab endas rohkem kui 1,2 miljonit rotariaani 180 riigis. MTÜ Pärnu Rotary Klubi ühendab ligi 40 liiget erinevatest eluvaldkondadest, kelle jaoks on oluline Pärnu ja Pärnumaa areng ning tulevik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles