Siserulapargis tulevad esimesed suured võistlused

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu uue siserulapargi trennides osaleb ka seitse tüdrukut, kellest suurem osa seisid rula peal esimest korda.
Pärnu uue siserulapargi trennides osaleb ka seitse tüdrukut, kellest suurem osa seisid rula peal esimest korda. Foto: Mikael Parman

Noored on Pärnu linna kaasava eelarve toel avatud ekstreemspordikeskuse Raba tänavas hästi vastu võtnud ja siserulapargis näeb iga päev nii tõuke- kui trikirattureid, rulatajaid ja uisutajaid. Homme tuleb samas esimene suurem võistlus.

„Vast alanud tõukeratta- ja rulatrennid on kogunud juba palju huvilisi. Meil on suur rõõm, et noortel on nüüd selline võimalus oma oskusi arendada,” ütles Raba 5 keskuse juhataja Anita Hohlov. 

Rulatrennides osaleb seitse tüdrukutki, kellest enamik seisis rulal esimest korda.

Tüdrukute rulatreeneri Teele Mustallika sõnutsi on õrnemast soost õppurid usinad ja esimese trenniga said kõik selgeks rambil ringipööramise ja tasakaalu hoidmise.

Homme on Raba ekstreemspordikeskuses esimene suurem mõõduvõtt Scoot Riot trikitõukeratturite vahel. 14. aprillil võtavad Raba sisepargi üle BMX-trikiratturid, kui toimub OnWheels Pool Jam. Raba 5 võistlusseeria lõpeb 21. aprillil rulatajate Vans Skate Wave'iga.

Kõigile võistlustele on oodata Eesti tippsõitjaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles