Maakonna arendusjuhiks sai Heiki Mägi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Mägi.
Heiki Mägi. Foto: Urmas Luik

Maavalitsuse kaotamise järel mõnda aega töötuleiba maitsnud Heiki Mägi on tagasi Pärnu Akadeemia 2 majas ja uus ametikoht sihtasutuses Pärnumaa arenduskeskus (SAPA) asub vanaga võrreldes korrus kõrgemal.

Maavalitsuses arengu- ja planeeringuosakonda juhatanud ja sisuliselt asemaavanema kohustusi täitnud Mägi ütles, et tema kui maakonna arendus­juhi kiiremad ülesanded on maakonna arengustrateegia uuendamisega alustada ja tegevuskava koostada.

“Töörühm on komplekteeritud ja ajagraafik aasta lõpuni paika pandud,” märkis Mägi. “Sel kolmapäeval (täna, toim) korraldame avaseminari, seal ­võtame lühidalt kokku seni tehtu ja vaatame tulevikku, see tähendab arengustrateegia 2030+ lähiaastate tegevuskava.”

Esialgse ajagraafiku järgi peaks Pärnu maakonna arengu­strateegia uuendatud tegevuskava ja ühiskokkulepe jõudma allkirjadeni enne jõule.

Pärnu maakonnaplaneeringu kehtestas riigihalduse minister Jaak Aab 29. märtsil ja see dokument ongi edasise tegevuse vundament.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles