Pildid: Kilingi-Nõmme maijooksul silgati 1938. aasta stiilis

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kogunes 23 kaheksaliikmelist koolinoorte võistkonda ja neli täiskasvanute võistkonda Kilingi-Nõmme kesklinna parki, et võistelda maijooksul, mis on Saarde valla pikima traditsiooniga spordisündmus.

Esikohaauhinnad anti iga stardi kiiremale ja stiilsemale võistkonnale. Selle aasta stiiliks oli kilinginõmmelane 1938. aastal. 

Kuuest lasteaiarühmast oli nobedaim Mõmmikute esimene võistkond. Kõige enam meenutasid 1938. aasta kilinginõmmelasi Mesimummude rühma lapsed. 

1.-3. klasside laste kiiremad olid Kiired ja Vihased, Stiilikohtunikele meeldis enim 2. a klassi võistkonna Sajandi stiilsemad riietus. 

4.-6. klassi laste arvestuses panustas 6. a klassi võistkond puhtalt kiirusele ja võitis esikoha. Maksimaalsed stiilipunktid kogus kiiruselt kolmas tiim GOBLIN. 

7.-9. klassi kiiremad olid Beekad kaheksandast ja stiilsemad KiNG-i vanaaegsed. 

10.-12. klasside arvestuses võidutsesid 6 kanget ja “Vahet pole”. 

Täiskasvanute klassis osales osales nelja võistkonna jagu stiilipuhtaid 1938 a. kilinginõmmelasi. Stiili eest sai maksimumpunktid sai võistkond Haaberkukk ja daamid kõige kiiremini raja läbinud Kilingi-Nõmme päästekomando ees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles