Kadunud Vladimiri otsingud ei ole seni vilja kandnud

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Politsei otsib 17. mail Pärnu linnas kadunud Vladimirit. Viimati nähti meest Vallikäärus.

Lähedased said Vladimiriga viimati ühendust telefoni teel 17. mail kella 20.30 ajal. Samal õhtul nägid tuttavad teda Vallikäärus kella 22 paiku. Pärast seda ei ole kellelgi õnnestunud mehega ühendust saada.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Barbara Lichtfeldti sõnutsi on politseinikud suhelnud mehe sugulaste ja tuttavatega, kontrollinud Pärnu haiglat ja kohti, kus ta viibida võib. Täna hommikul alustati vallikraavis otsinguid sonariga, kuid need ei andnud tulemusi. Vladimiri asukoht on seni teadmata.

Eile vaatasid politseinikud, merepäästeüksus paadiga ja vabatahtlikud läbi Vallikääru, Pärnu jõe kalda ja Jaansoni raja kaldaäärsed. Vallikääru lähedalt leiti tema kott isiklike esemetega, kus olid sees dokumendid ja välja lülitatud mobiiltelefon. 

Vladimir on 190 sentimeetrit pikk ja sportliku kehaehitusega. Tal on pruunid silmad ja tumedad lühikesed juuksed. Viimati oli mehel seljas oranž T-särk ning jalas mustad lühikesed püksid ja punased mokassiinid.

Politsei palub kõigil, kes märkavad kirjeldusele vastavat ja fotol olevat meest, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles