Pärnu tutvustab Tallinnas oma kultuurisuve

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas algavate vanalinna päevade raames toimub sel pühapäeval, 29. mail Pärnu suviseid kultuurisündmusi tutvustav kontsertprogramm “Pärnu kutsub külla!”.

Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo sõnutsi juhivad lõuna ajal Raekoja platsil algavat kontserti supelsaksad härra August ja härra Unetus. Pärnu linnaorkester toob kuulajateni Järvi suvefestivali ja ooperimuusikafestivali “PromFest” parimad palad.

Peale selle tutvustatakse üritusel muusikateatrifestivali “Suveaaria”, kõlavad suupillihelid, bluus ja Raimond Valgre muusika. Üles astub suvist hooaega tutvustav Pärnu teater Endla.

Kontserdi kõrval on pea terve päev avatud Harjumäel Pärnu infotelk, kus jagatakse teavet suviste ürituste ja vaba aja veetmise võimaluste kohta linnas ning maakonnas. Telgis on fotograaf, kes viib külastaja 1930. aastate kuurordi miljöösse ja jäädvustab hetke pildile. Lapsi lõbustab peatselt Pärnumaale koliv koeratüdruk Lotte.

Päeva lõpetab pärastlõunal Toompeal asuva Ungari instituudi siseõues toimuv kontsert, kus esinevad Pärnu suupilliklubi Piccolo ja Pärnu bluesiklubi muusikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles