Inglasest jäätisemüüja purustab stereotüüpe

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Percy teeb oma jäätisekäruga Pärnu tänavatel luuret. Kui kaup menukaks osutub, võtab ta jäätiseäri järgmisel aastal juba suuremalt ette.
Steve Percy teeb oma jäätisekäruga Pärnu tänavatel luuret. Kui kaup menukaks osutub, võtab ta jäätiseäri järgmisel aastal juba suuremalt ette. Foto: Ants Liigus

Tavaliselt pakuvad suvistel Pärnu tänavatel jalgratastelt jäätist kohalikud varateismelised jõnglased. Steve Percy ei ole tavaline jäätisemüüja. Ta on pigem varases kesk- kui teismeeas ning pärit Põhja-Inglismaalt Newcastle’ist.

“Vahel kohe peab reegleid muutma,” ütleb Percy muheldes. Ent miks just jäätis ja Pärnu? “No see on hea moodus teenida veidike raha ja siin elamise eest maksta,” selgitab kolm nädalat tagasi Inglismaalt soetatud jäätisejalgrattaga kodulinnast linnulennult 1500 kilomeetri kaugusele jäävasse Pärnusse sõitnud Percy.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles