Sauga noortekeskuses ja raamatukogus lõigati linti

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortekeskuse saal sobib nii noorte tegemisteks, tantsutrenniks kui valla esindusüritusteks.
Noortekeskuse saal sobib nii noorte tegemisteks, tantsutrenniks kui valla esindusüritusteks. Foto: Ants Liigus

Pärnu maavanem Andres Metsoja, AS Eston Ehituse projektijuht Urmas Veskimeister ja vallavalitsuse esindaja olid palutud eile Sauga avatud noortekeskusesse linti lõikama.

Sauga vallavalitsus ja noortekeskus tänasid kõiki koostööpartnereid, arhitekt Veronika Valku, ehitajaid ja ülejäänud hangetes osalenuid, kelle abiga sai noortekeskus uue väljanägemise.

Külalisi tervitasid noortepärase “Musta maja räpiga” kolm majaga seotud ettevõtlikku naist: noortekeskust vedav Ivika Uslov, raamatukogu juhataja Piia Salundi ja valla humanitaarnõunik Ave Grenberg.

Üles astusid Jänesselja lasteaia naisansambel ja Urge vabaajakeskuse esindus akordionilooga. Banketile järgnes vallavolikogu istung, mis esimest korda toimus noortekeskuse ruumides.

Euroopa regionaalarengu fondi toel ehitati ühekorruseline hoone kahekorruseliseks ja kogu maja muutus tundmatuseni nii seest kui väljast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles