Audru keskkoolil on uus juht

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Audru vallavalitsus kinnitas eilsest Audru keskkooli direktoriks Peep Eenraidi, kes valiti konkursil välja kaheksa kandidaadi hulgast.

Audru valla haridus-, kultuuri- ja sotsiaalnõunik Peep Tarre märkis, et konkursikomisjon on oma valiku teinud ja selle kinnitas eile ka vallavalitsus.

Eenraid on seni olnud Pärnu ühisgümnaasiumi direktori asetäitja õppe- ja kasvatustöö alal ja ajalooõpetaja, sama kooli on ta ise lõpetanud.

“Loomulikult on see minu jaoks väljakutse. Kui ma kümme aastat olen siin koolis tööl olnud juba, on see uus võimalus edasi minna,” sõnas Eenraid.

Vastne koolijuht kinnitas, et ühisgümnaasiumis ajalootunnid andmata ei jää, kuna koolis on kolm ajalooõpetajat ja tunnid jagatakse nende vahel ära. Eenraid kavatseb juhitöö kõrvalt hakata andma Audru keskkoolis ajalootunde.

Läinud õppeaasta lõpul ootamatult tööst ilma jäänud kauaaegne Audru keskkooli direktor ja õpetaja Kersti Rohtmets sellepärast pead norgu pole lasknud, vaid on algavast õppeaastast Paikuse põhikoolis inglise keele õpetaja.

Rohtmets vaidlustas suvevaheajal töölepingu ülesütlemise avalduse ja on töövaidluskomisjonilt otsuse saanud, kuid ta ei soovinud seda veel avalikustada, kuna otsuse vaidlustamisaeg pole läbi.

Audru vallavolikogu esimehe Siim Suursilla sõnutsi näitab konkursi tulemus, et spekulatsioonid teemal, nagu tahtnuks valimisliit Audru direktorivahetusega luua oma liidu liikmele kohta, ei vastanud tõele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles