Flybe võiks lennata Pärnussegi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Sakkov.
Erik Sakkov. Foto: PP

Tallinna lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov (pildil) kiitis lennufirmat Flybe, mis tegi otsuse avada kuus lennuliini Eestis, kuid avaldas, et tegelikult loodavad nad enamat, näiteks lennuliini Pärnusse ja Kuressaarde.

“Flybe saabumine Eestisse ja uute marsruutide käikuandmine on lennujaamale kahtlemata äärmiselt positiivne. See näitab selgelt, et lennuoperaatoritel on meie turu vastu usaldus ja et kasvuruumi on ka piirkondlikul tasandil,“ vahendas Sakkovi sõnu portaal Logistikauudised.ee.

Sakkovi sõnutsi ootab lennujaam, ehkki avatakse lausa kuus lennuliini, muidugi enamat. Siinjuures märkis juhatuse liige, et Flybe võiks hakata lendama Kuressaarde ja miks mitte Pärnussegi.

Briti-Soome lennufirma Flybe hakkab Tartust lendama Helsingi Vantaa lennujaama ning Tallinnast Oulusse, Tamperesse, Vaasasse, Turusse ja Stockholmi kesklinna lähedale Bromma lennuväljale.

Kokku avab Flybe 24 uut marsruuti, pakkudes kuni 416 lennuvalikut nädalas. See katab lennufirma teatel kõik need lennuliinid, mida varem opereeris Finncomm, ja lisab üheksa täiesti uut liini.

Enamiku liine avab Flybe 30. oktoobril, osal liinidel, nagu näiteks Tallinn–Oulu, Tallinn–Turu ja Tallinn–Vaasa, algavad lennud 14. novembrist. Flybe Europe’i tegevjuhi Mike Rutteri sõnutsi saab lennupileteid juba praegu osta lennufirma eestikeelselt veebilehelt reisimiseks 30. oktoobrist 2011 kuni 30. juunini 2012.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles