Pärnumaa perenaised osalevad hoidistemessil

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoidised.
Hoidised. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Pärnumaa Kodukandi algatusel võtavad maakonna perenaised osa Olustveres laupäeval toimuvast seitsmendast hoidistemessist, kuhu võistlema ja külastajatele uudistada viib oma tooted seitse perenaist.

Pärnumaa Kodukandi juhatuse liige, Tahkuranna valla arendusspetsialist Tiiu Sommer ütles, et osalevad perenaised on Tahkuranna, Audru ja Tori vallast ning Sindist.

Omapärasemate hoidistena nimetas ta punasesõstraketšupit, rohelist moosi, mis keedetud naadi- ja võilillelehtedest ning rabarberist, aga ka katsetust, kuidas peet, rabarber ja küüslauk keedisena kokku sobivad.

Läinud sügisel võttis Pärnumaa esindus üleriigilisest hoidistemessist osa esimest korda ja saadud kogemusi kasutatakse seekord nii väljapanekulaua sättimisel kui külastajatele maitsmiseks ja ostmiseks kaasavõetavate hoidiste hulga kavandamisel.

“Jätkame väljapaneku kujundamisel eelmise aasta stiili, kasutame kalavõrke, sätime laua kaunistuseks meremehi-nukke ning mängupaate,” mainis Sommer.

Olustvere maamajandus- ja teeninduskooli leivakojas hoidistemessiga samal ajal toimuvad sealmail üleriigilised künnivõistlused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles