Pealelõunati on ranna rajoonis tasuta parkimisega kitsas käes

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna keskpäeval leidus Tammsaare puiesteel Tervise Paradiisi poolses otsas veel mõni parkimiskoht, kuid needki täitusid hoogsalt. 
Täna keskpäeval leidus Tammsaare puiesteel Tervise Paradiisi poolses otsas veel mõni parkimiskoht, kuid needki täitusid hoogsalt. Foto: Mailiis Ollino

Suvekuumus on endistviisi haripunktis. Pärnu ranna piirkonna tasuta parkimise alas Tammsaare puiesteel oli täna keskpäeval veel mõni vaba parkimiskoht, ent needki täitusid hoogsalt.

Rannalised, kellega puiesteel jutule saime, tõdesid, et täna väga pikalt koha leidmiseks tiirutama ei pidanudki. Suvitajatel on olnud päevi, mil tasuta alas kohti pole ja auto on tulnud jätta tasulisse parklasse, kui sealgi vaba platsi leidub. Kuid praegu on aeg puhkajatele alles varane.

“Tammsaare puiesteele tahapoole (Tervise Paradiisi poole, A. K.) saime koha, keskranda on raskem saada. Meil jalad all, kõnnime natuke. Aga kui lastega käime, on hea olla rannale lähemal, siis maksame parkimise eest,” sõnasid randa teel olnud Rita Pillisner ja Aglaida Sakk.

Ent Pärnu puhkama tulnute seas on neidki, kes tasuta parkimise eest nõus veidi rohkem jalutama.

Getter Kiisk, kes linnas enamasti rattaga liikleb, arvab, et autole ei olegi nii raske rannas parkimiskohta leida, hoopis keerulisem on jalgrattaga. “Autole ei olnud üldse raske leida kohta. Ühe tiiru tegime, keskranda küll ei saa, aga sobib tahapoolegi jätta,” märkis ta.

Ranna rajooni tasulistes parklates on lubatud tasuta parkida pool tundi. Parkimine on ranna piirkonnas kolm korda kallim kui mujal linna tasulise parkimise alal. Tund maksab neli eurot, päevapilet 12 eurot. Soodushinnaga parklad asuvad Kanali ja Papli tänava ristmiku juures ja Ranna puiestee 4 kinnistul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles