08.08: maagiline kuupäev meelitas abielusid sõlmima

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Kallis, sa kirjutasid esimest korda oma uut perekonnanime,” sõnas Karl-Julius Kruuv oma kaasale Liis Kruuvile. Kõike vaatas pealt nende poeg Regor Oliver Laipaik. Täna abiellunud noorpaar lahkus parasjagu tseremoonialt, pulmariided seljas ja naeratus näol.

“Abiellumine oli loomulik käik,” leidis Karl-Julius. Paar võttis vastu otsuse abielluda eelmise aasta detsembris, enne seda oldi koos kolm aastat. Täna ilutses kalendris kolm maagilist kaheksat, 08.08.2018. Abikaasa Liisi sõnutsi sattus selline kuupäev juhuslikult.

“Praegu ei tähenda see kombinatsioon midagi, aga ehk kunagi hiljem,” arvas Karl-Julius. Poeg Regor Oliver pidas tseremooniat toredaks ja oli väga rõõmus. Kõik ootavad õhinaga homset pulmapidu.

Enne neid oli maagilisel kuupäeval oma kooselu registreerinud kaks paari. “Tulevad iga tunni tagant. Seitse õnnelikku paari täna,” kommenteeris abielu registreerija ja Pärnu linnavalitsuse peaspetsialist Liis Rausk.

Tema kolleeg Kristina Jürissoo naljatas, et tunneb samuti end maagiliselt. Kuidas aga on lugu abielupaariga? “Kas ainult arvukombinatsioon või tähendab see neile midagi, seda peab neilt endilt küsima,” kõneles Jürissoo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles