Šampanjapudelite jaoks tuuakse kesklinna lisakonteinerid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konteinerid klaastaara kogumiseks.
Konteinerid klaastaara kogumiseks. Foto: Pakendiringlus

MTÜ Eesti Pakendiringlus paigaldab koos partneritega selle aasta viimastel päevadel Pärnu kesklinna taara kogumiseks kuus lisakonteinerit.


Koostöös kohalike omavalitsuste ja abilistega pannakse Tallinna, Tartu ja Pärnu tänavatele välja kokku 38 konteinerit, sealhulgas uudsed kellukesekujulised klaasikonteinerid.



“uigi Pakendiringlus vastutab tagatisrahata pakendi kokkukogumise eest,on konteineritesse teretulnud kõik pudelid, peaasi, et linnaruumi peomeeleolus võimalikult vähe reostataks,” ütles Pakendiringluse teenindusjuht Andres Siplane.



Pakendiringlus on niisugust aktsiooni korraldanud juba mitu aastat ja on tulemustega rahul. Aastavahetusel on peale kohalike omavalitsuste abiks AS Cleanaway, AS ISS Eesti ja Kolatakso.



Pakendiringlus vastutab kokku ligi 1800 ettevõtte pakendite kogumise eest. Organisatsiooni avalikud kogumiskonteinerid on kirjas veebiaadressil www.pakendiringlus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles